Blog

Lezing Katja Staartjes

HOE VERLEG JE JE GRENZEN? Zaterdag 26 november – 19.30 tot 22.00 uur – Het Lokaal Amersfoort Durf je te dromen? Wat is jouw top? Maak je echte keuzes? Durf je anderen te vertrouwen? Hoe overwin je tegenslagen? Op deze en nog veel meer vragen geeft Katja Staartjes (53) tijdens deze 2 uur durende lezing antwoord. Katja Staartjes gaat altijd voor het hoogst haalbare. In 1999 stond ze als eerste Nederlandse vrouw op Mount Everest, beklom ze talloze andere bergreuzen en volbracht ze de Great Himalaya Trail: een 2.000 kilometer lange trektocht dwars door Nepal. Speciaal voor Salt stelde Katje een boeiende lezing samen waarin ze je verklapt wat ze van de bergen heeft opgestoken. “Je kunt veel meer dan je denkt, mits je ergens vol voor gaat. Maar om dat te kunnen moet je eerst je eigen grenzen ontdekken.”

Salt Live: doggy date aan het strand

Zondag 13 november – van 14.00 tot 16.00 uur – Strand Scheveningen Salt’s Floor manager, Tof, nodigt harige viervoeters uit voor een ren-je-rot-sessie op het strand van Scheveningen. Na afloop Happy Honden Hour met Yarrah snacks. Baasjes toegestaan. Ondanks dat er niets mis is met een zondagmiddag languit op de bank, trek ik er uiteraard ook graag op uit. Vaak ben ik alleen met mijn baasjes maar waarom niet een keertje met ‘eigen volk’ op pad? Vandaar dat ik in samenwerking met Yarrah het plan heb opgevat voor een snuffeldate op het strand van Scheveningen.

WINNEN: KEEN URBAN HIKE + SCHOENEN

Zaterdag 5 november, van 12.00 tot 16.00 uur, KEEN HQ Rotterdam KEEN viert de hagelnieuwe Feldberg met een stadswandeling, een koffieworkshop en een prijzenfestival. Meemaken? Meld je aan. Mannen weten waarom. Dit najaar lanceerde het Amerikaanse schoenenmerk KEEN de hagelnieuwe Feldberg. Een stoere wandelschoen voor mannen die het terrein rauw verorbert maar ook moeiteloos door de stadsjungle zoeft. Kennismaken met deze urban cowboy, meld je dan aan voor de avontuurlijke urban hike die KEEN in samenwerking met UrbanGuides op zaterdag 5 november door Rotterdam organiseert. De stad met de vooruitstrevende architectuur van nu, het industriële erfgoed van toen en de metropool van morgen. En bovendien de hometown van het Europese KEEN hoofkantoor dat tevens het begin- en eindpunt van deze straatreis zal zijn. De ‘Cup of Joe’ wordt die dag vers gezet door de Rotterdamse koffiebranders van Giraffe die speciaal voor de lancering een Comfort Roast hebben gemaakt. Wil jij hier bij zijn én ben je bovendien een trouw lid van Salt, stuur dan een mailtje naar tanja@getsalt.com o.v.v. KEEN Feldberg en vertel (of laat zien) waarom deze straatrovers aan jouw voeten thuishoren. Er kunnen maximaal 20 Salt leden mee en de meest originele inzendingen (mag dus ook een foto zijn) maken óók nog eens kans op een Feldberg paartje. De Feldberg is een mannenschoen maar dames zijn uiteraard ook meer dan welkom om mee te wandelen. Dit is de Feldberg De Feldberg heeft duidelijk twee gezichten. Gevoed door de dagelijkse realiteit van de moderne urbanist die het gebaande pad net zo snel verwisselt voor een bumpy road in het terrein. Dan wil je een schoen die overal staat waar jij gaat. Een echte hybride dus maar wel eentje met alle kenmerken onder de motorkap die KEEN zo herkenbaar maken, zoals het KEEN.Dry waterdichte membraan, een direct geïnjecteerde PU midsole voor extra demping, een TPU schacht die stabiliteit levert en een high-traction rubberzool die zich aan elke ondergrond vergrijpt. De looks bepaal je voor een deel zelf. Ten eerste kun je kiezen uit twee kleuren: stadsvriendelijk antraciet of aards bruin. Ook in het materiaal van de upper heb je keuze: Nubuck leer of suède. Ruige metalen veteroogjes geven de Feldberg een retrotwist. Samen met de bijgeleverde traditionele rode bergveters maak je van de Feldberg een tijdloze held.