door: Ard Krikke - 13 april 2012

Salt # Filmtip: The BUS

Morgen gaat tijdens een documentairefestival in het Amerikaanse Durham 'The Bus' in première. 'The Bus' is een ode aan, hoe kan het ook anders, de Volkswagen bus. In de hieronderstaande trailer zie je de invloed die dit rijdende icoon op het leven van talloze mensen heeft gehad.

Zoals gezegd is 'The Bus' alleen in de VS te zien en zal het waarschijnlijk niet de oversteek naar Nederland maken. Salt gaat er echter in samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens alles aan doen om een speciale Nederlandse vertoning, exclusief voor Salt abonnees, te realiseren. We houden je op de hoogte!

Meer info op www.busmovie.com

Lees HIER het verhaal over het ontstaan van de Volkswagen bus dat we ooit voor een speciale kalendereditie van Salt schreven.

Tell a friend
Reacties
  • hanneke

    2012-04-17 16:04:57

    Kippevel en een BIG smile!! Hoe leuk is dit!! En herkenbaar. Wacht de film ongeduldig af ... :)

  • Esther

    2012-04-26 16:16:58

    Geweldig! Wij zien die van ons nog volop aan het restaureren, maar herkennen zo veel in de verhaal. Kan niet wachten op de eerste trip in onze bus JIM (ja hij heeft zelfs een naam, want ' its almost human:)

Reageer