SALT LIVE AGENDA 2016

Check de Salt Live Agenda voor leuke uittips! Behalve onze eigen events, zoals workshops, testdagen, seizoensduiken en een serie sprekers, vertellen we je precies waar je toffe evenementen, leuke films, fijne proeverijen, sportieve tochten, expo’s, bijzondere festivals en andere vrijbuiters kunt vinden. Heb of weet jij iets leuks dat een plek verdient in onze agenda? Mail je activiteit(en) naar salt@getsalt.com.

Uittips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze wekelijkse Salt Live Agenda
22 januari
Trailrun Clinic - Mariendal
In de aanloop naar het trailrun event van 2017: de Duivelsberg Hoogtemeter Challenge van 26 februari organiseert Run2Day o.a deze trailrun clinic. Tijdens de training krijg je tips en trics op gebied van trailrunning en kun je New Balance trailrun schoenen, TomTom Adventure Runner horloges en trailrugzakken testen.

28 januari
Zero Waste Winterkamp - Vorden
Heb jij weleens 24 uur doorgebracht zonder afval te produceren? Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde dagen je uit. Geniet van inspirerende verhalen over de zero waste expeditie van Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde, van het samen buiten zijn, het koken en overnachten in de natuur, een wandeling én van het NIET produceren van afval.

29 januari
NKBV Bergsportdag - Utrecht
De Bergsportdag is de start van het nieuwe bergsportjaar. Lezingen, kraampjes met spiksplinter nieuw materiaal, bakken vol bergvakantie inspiratie en praktische workshops vullen de dag.3 februari
Trails in Motion Festival - Zoetermeer
Vertoning van de tofste trailrun films en inspirerende lezingen.9 t/m 12 februari
Bergans Freeride Experience - Kleinwalsertal, Oostenrijk
Een lang weekend in de sneeuw waarbij het draait om freeriden. Tijdens dit weekend ga je tourskien of splitboarden, materiaal testen, hiken en oneindig veel poederafdalingen maken onder leiding van lokale gidsen.


10 februari
Wintersurvival - Bagimont België
Een inleiding tot survival in de kou, niet in lapland, maar in de Ardennen. Een ideaal weekend om ook in de winter een leerrijk micro-avontuur in te plannen.


11 februari
Salt Workshop Maak je Eigen Peddel - Amersfoort
We willen dingen maken! Hout is goud; dit was 1 van de redenen voor de cursisten die zich vorige jaar inschreven voor de workshop waar ze op ambachtelijke wijze een steekpeddel van hout leerden maken. Het was met 3 uitverkochte workshops zo’n succes dat een vervolg in 2017 niet uit kon blijven. Dus was jij er niet bij, schrijf je dan nu in voor deze workshop.

11 februari
Petzl Night Trail - Bergschenhoek
Night Trailen in de Randstad, over de paadjes van het Lage Bergse en Hoge Bergse bos met alleen het licht van je hoofdlampje. Verschillende afstanden.


18 februari
Flatstyle - Delft
De Markt van Delft wordt omgetoverd in één groot sneeuw parcours waar professionele (inter)nationale snow- én wakeboarders alles uit de kast halen om hun vetste trick te laten zien. Zelf proberen? Dat kan!


26 februari
Duivelsberg Hoogtemeter Challenge - Nijmegen
Doe mee aan de duizelwekkende Duivelsberg Hoogtemeter Challenge, één van de leukste trailrun evenementen van Nederland. Ben jij een Natural Born Hiller?8 april
Salt Workshop Maak je eigen Peddel - Amersfoort
We willen dingen maken! Hout is goud; dit was 1 van de redenen voor de cursisten die zich vorige jaar inschreven voor de workshop waar ze op ambachtelijke wijze een steekpeddel van hout leerden maken. Het was met 3 uitverkochte workshops zo’n succes dat een vervolg in 2017 niet uit kon blijven. Dus was jij er niet bij, schrijf je dan nu in voor deze workshop.