SALT LIVE AGENDA 2017

Check de Salt Live Agenda voor leuke uittips! Behalve onze eigen events, zoals workshops, testdagen, seizoensduiken en een serie sprekers, vertellen we je precies waar je toffe evenementen, leuke films, fijne proeverijen, sportieve tochten, expo’s, bijzondere festivals en andere vrijbuiters kunt vinden. Heb of weet jij iets leuks dat een plek verdient in onze agenda? Mail je activiteit(en) naar salt@getsalt.com.

Uittips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze wekelijkse Salt Live Agenda


19 maart
Secondhand Sunday - Wageningen
De Secondhand Sunday is dé plek om mooie tweedehands buitensport artikelen te vinden die nog heel geschikt zijn voor een nieuwe ronde ontdekkingsreizen. Tijd: 13.00-17.00u
Heb je zelf nog buitensport artikelen die je niet meer gebruikt? Lever ze dan vanaf 1 maart in bij Bas Buitensport in Wageningen.

22 maart
World Water Day cleaning paddle - Amsterdam
Op 22 maart is het World Water Day. In Amsterdam kun je meedoen aan de Clean Water Paddle.24 maart
Salt Meetup - Testrit Trek Super Commuter +8S
Maak als eerste in Nederland een testrit met hét alternatief: de fonkelnieuwe Trek Super Commuter+ 8S, een speed e-bike die met gemak een flitssnelheid van 45 kilometer haalt. We zoeken 10 fietsers die deze legale streetracer vrijdagmiddag 24 maart in Amersfoort op zijn elektrische staart willen trappen. Gratis. Lees verder en meld je aan.

5 t/m 11 april
Banff Mountain Film Festival - Meerdere locaties
Het is weer zover: het Banff Mountain Film Festival strijkt neer in Nederland. Dit keer kun je je in 7 steden vergapen aan de beste outdoor/adventure films van het afgelopen jaar.


8 april
Salt Workshop Maak je eigen Peddel - Amersfoort
We willen dingen maken! Hout is goud; dit was 1 van de redenen voor de cursisten die zich vorige jaar inschreven voor de workshop waar ze op ambachtelijke wijze een steekpeddel van hout leerden maken. Helaas is deze ook UITVERKOCHT. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data!

6 t/m 9 april
International Ocean Film Tour - Meerdere locaties
Begin mei komt de International Ocean Film Tour weer naar 4 Nederlandse theaters. 8 films die niet alleen onder water maar ook onder je huis kruipen.


7 mei
Wings for Life World Run - Breda
Wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Een wereld run.