Salt Meetups


Mensen die dingen doen kunnen anderen inspireren om ook aan de slag te gaan. Daarom organiseert Salt verspreid door het jaar verschillende Salt Meetups. Kleinschalig en variërend van workshops, clinics en filmvertoningen tot en met meerdaagse evenementjes en meet & greets met inspirerende merken, organisaties en sprekers. Spreekt jou dit aan? Check hieronder dan ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Iemand meenemen? Als Salt Clublid neem je altijd 1 introducee mee voor dezelfde prijs.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Meetups Agenda (2-wekelijkse digitale nieuwsagenda).

Vrijdag 24 maart
GEZOCHT: 10 Test Drivers voor de Trek Super Commuter Meetup - VOL!

Ben je het zat om dagelijks in stampvolle treinen of ellenlange files richting je werk te kruipen? Maak dan als eerste in heel Europa een testrit met hét alternatief: de fonkelnieuwe Trek Super Commuter+ 8S, een speed e-bike die met een flitssnelheid van 45 kilometer over het asfalt vliegt. Zin in een serieuze test drive? Meld je nu aan voor de Super Commuter Meetup en wie weet mag jij vrijdagmiddag 24 maart deze legale streetracer samen met redacteur Ard Krikke op zijn elektrische staart trappen.

Datum 24 maart
Tijdstip van 14.00 tot 17.00u
Afstand testrit plusminus 30 kilometer
Locatie Het Lokaal in Amersfoort (achter de Salt redactie, Oliemolenhof 90)
Kosten gratis (exclusief voor Salt members)
Inclusief tekst en uitleg over de Trek Super Commuter+ 8S, fietshelm, uitgestippelde route, ambachtelijke pizza en een unieke ervaring
Aantal deelnemers: minimaal 7, maximaal 10 - VOL!

Vrijdag 7 april
Salt Lenteduik - SPRING ERIN

Elk seizoen is het waard om gevierd te worden! En dat doen we niet alleen met een vuistdik magazine maar ook met een seizoenduik samen met onze leden. De ene keer stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag, de andere keer organiseren we een boekenbal en dit keer vertellen we je over het proces van het maken van een tijdschrift. We krijgen er altijd veel vragen over en misschien heb jij er zelf ook nog wel een paar. Elke editie is als het ontploffen van een bollenveld. Dus wie zin en tijd heeft, komt op 7 april langs voor een vrijdagmiddagborrel, een kijkje in de Salt-keuken en een ontmoeting met de makers.

Locatie: Salt Redactie te Amersfoort
Tijd: 16:00 -19:00 uur
Voor wie: Exclusief voor Salt Leden - Meld je aan!
Zaterdag 8 april - UITVERKOCHT
Maak je eigen peddel workshop

We willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit waren samengevat de belangrijkste redenen voor de cursisten die zich vorige jaar inschreven voor de workshop waar ze op ambachtelijke wijze een steekpeddel van hout (voor de Canadese kano) leerden maken. Het was met 3 uitverkochte workshops zo’n succes dat een vervolg in 2017 niet uit kon blijven. Dus was jij er niet bij, schrijf je dan nu in voor een van onze workshops die we deze winter en in het voorjaar organiseren.

Locatie: Ambachtelijk Botenbouw Centrum te Amersfoort
Tijd: 09:00 -17:00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 10 (UITVERKOCHT).


Zondag 14 Mei
Workshop Maak je eigen design lamp

Op zoek naar een fraaie lamp voor in je woonkamer? Maak dan tijdens deze Salt Meetup een designlamp. Van oude fietsonderdelen, eventueel met hout. In een middag tijd leer je stap voor stap hoe je een afgetrapte versnellingsnaaf – Imke van WoodYouRecycle heeft een berg naven bij zich, zelf meenemen mag uiteraard ook – omtovert tot een stoere, industriële hanglamp. Compleet met vintage snoer, stekker en energiezuinige ledlamp.

Datum: Zondag 14 mei
Tijdstip: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Fietsboetiek Vive le Velo
Kosten: € 99
Inclusief: materiaal (naaf, snoer, lamp), handleiding, het gebruik van alle gereedschappen en een Salt ambachtsbiertje om de kunstwerken te vieren.
Aantal deelnemers: minimaal 7, maximaal 10 - Inschrijven doe je hier


Op de planning in 2017 - Meer info volgt zsm:
• Vrijdag 5 Mei - Bevrijdingsfeest - Het Lokaal, Amersfoort
• Peddel Passie - Toertocht door de Zaanstreek
• Peddel Passie - Cursus open kano varen
• Peddel Passie - nieuwe data 'Maak je eigen peddel'

SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Live Agenda
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en Instagram
Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015