Lid wordenWij zijn Salt
Salt is een community van trail seekers en happy dreamers. Wij doen niets liever dan buiten de lijntjes kleuren. Altijd op zoek naar avontuur en aangemoedigd door het verlangen om steeds nieuwe dingen te leren. Ons leven en werk zijn gebaseerd op een waargebeurde fantasie waarin het vieren van de outdoor lifestyle en de kracht van creativiteit positieve verandering brengen. Zo brengen wij Salt tot leven in alles wat wij doen.

De voordelen van een Salt lidmaatschap
Een lidmaatschap van de Salt Club is je eerste stap naar verandering. Wij geloven namelijk dat ieder mens het vermogen heeft om van elke dag een avontuur te maken en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan de wereld van vandaag en morgen. Onze missie is om hierbij te helpen; to inspire to step outside, zowel letterlijk als figuurlijk. Door verhalen te delen, ideeën aan te reiken en je nieuwe dingen te leren.

TO EXPLORE, PLAY, CONNECT AND GROW.

Met een lidmaatschap laat je weten dat je onze missie steunt. In ruil beloven wij jou ons beste werk.

Ik wil een lidmaatschap cadeau geven

Wil je iemand (of meerdere personen) een cadeau-lidmaatschap op Salt Magazine geven? Stuur dan een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. cadeau-lidmaatschap. Vermeld hierin de gegevens van de persoon die je een lidmaatschap cadeau wilt geven (naam, adres, email). Je ontvangt dan een bevestigingsmailtje van ons met de betalingsinstructies.

Let op! Ook een cadeau-lidmaatschap gaat in per het eerstvolgende nummer. Check hieronder de verschijningsdata!

Salt Trail Coffee Club

Samen met MOTO Coffee hebben we de Salt Trail Coffee Club opgericht met als doel liefhebbers van koffie bij elkaar te brengen.
Lid worden van de Salt Trail Coffee Club kost € 15,- voor Salt-leden. Niet-(Salt)leden betalen € 50,- per jaar.
Lees meer

Verschijningsdata 2022

Data zijn onder voorbehoud en kunnen enkele dagen afwijken!

2022

• Lente-editie: Is bezorgd tussen 29 maart en 2 april
• Zomer-editie: Is bezorgd tussen 21 en 25 juni
> Word je lid vanaf 27 juni, dan ontvang je als eerste editie de Salt Herfst!

• Herfst-editie: Verwacht 3e week september
• Winter-editie: Verwacht 3e week december


Ik woon niet in Nederland

Geen probleem, we versturen Salt ook naar het buitenland. De postbode vraagt daar echter fors meer geld voor en wij dus ook. Bovendien moet je iets langer wachten eer je hem op je deurmat vindt.

In het buitenland betaal je € 80,- per jaar voor het Salt lidmaatschap (m.u.v. NL en BE)

Belgische leden kunnen zich gewoon online opgeven, voor verzending naar alle overige landen stuur je een mailtje naar: laura@getsalt.com