Lid worden

SALT - The network for trail seekers and happy dreamers

Onze passie is om mensen, projecten en organisaties te verbinden die de outdoor lifestyle vieren, die aanmoedigen om naar buiten te gaan en de kracht van creativiteit gebruiken voor positieve verandering.

Verschijningsdata

Data zijn onder voorbehoud en kunnen enkele dagen afwijken!

Verschijningsdata 2019 - Onder voorbehoud
• Lente-editie: 25 maart
• Zomer-editie: 25 juni
• Herfst-editie: 25 september
• Winter-editie + Agenda: 25 december

Ik wil een lidmaatschap cadeau geven

Wil je iemand (of meerdere personen) een cadeau-lidmaatschap op Salt Magazine geven? Stuur dan een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. cadeau-lidmaatschap. Vermeld hierin de gegevens van de persoon die je een lidmaatschap cadeau wilt geven (naam, adres, email). Je ontvangt dan een bevestigingsmailtje van ons met de betalingsinstructies.

Je lidmaatschap upgraden?

Wil jij graag van Salt Clublid naar Salt Clublid XL? Stuur een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. upgrade lidmaatschap en je krijgt de betalingsgegevens doorgestuurd. Na betaling ontvang je je extra goodies.

Ik woon niet in Nederland

Geen probleem, we versturen Salt ook naar het buitenland. De postbode vraagt daar echter fors meer geld voor en wij dus ook. Bovendien moet je iets langer wachten eer je hem op je deurmat vindt.

In het buitenland betaal je € 75,- per jaar voor het Salt Clublid pakket (m.u.v. NL en BE)

Belgische leden kunnen zich gewoon online opgeven, voor verzending naar alle overige landen stuur je een mailtje naar: laura@getsalt.com