Salt Magazine voorwaarden

Sinds 1 december 2011 is er een nieuwe wet van kracht die het stilzwijgend verlengen van abonnementen in een nieuw jasje heeft gestoken. Hieronder lees je wat deze nieuwe wet inhoudt en wat het betekent voor leden van Salt magazine.

Eerste abonnementsperiode
De eerste abonnementsperiode ga je aan voor bepaalde tijd (meestal een jaar) en kun je ook niet tussentijds beëindigen. Indien je het abonnement aan het einde van deze periode wilt beëindigen, dan dienen wij uiterlijk 4 weken voor het einde van de abonnementsperiode je opzegging in ons bezit te hebben.

Abonnement na de eerste abonnementsperiode
Na de eerste abonnementsperiode word je abonnement omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd waarbij je je abonnement op elk moment mag opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden. Je machtigt ons voor incasso van de jaarlijkse verlenging. Het abonnementsgeld wordt telkens voor een jaar geïncasseerd, maar zeg je tussentijds op dan ontvang je het restant van je abonnementsgeld terug minus de administratiekosten van € 5,-.

Proefabonnementen
Proef- en kennismakingsabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers. Je ontvangt wel een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van je proefperiode.

Cadeau-abonnementen
Cadeau-abonnementen stoppen automatisch na het ontvangen van het aantal aangegeven nummers. De ontvanger ontvangt een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van het cadeau- abonnement.

Opzeggen
Opzeggen kan via email: vriendendienst@getsalt.com of per post naar Rebel Media Creators BV, Kleine Koppel 48, 3812 PH Amersfoort. De opzegtermijn vind je in de voorwaarden hierboven. Als opzegdatum geldt de datum waarop je opzegging door ons is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging met daarin de definitieve einddatum van je abonnement.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen kunt je doorgeven via vriendendienst@getsalt.com, per post of per telefoon:
Maandag of vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur, op +31 33 8200252.

Webshop
Een bestelling ontvangen die niet helemaal naar wens is is natuurlijk nooit leuk! Maar retourneren kost jou (en ons) veel geld. Denk daarom altijd even na of je je bestelling echt wilt doen. Retour zenden mag binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangen wij voordat je iets terugstuurt melding van de retourzending via e-mail (shop@getsalt.com) met daarin de reden en het ordernummer. Je betaalt voor het terugsturen zelf de verzendkosten naar ons. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Gebruik bij het retour sturen dit formulier.

Overige vragen
Overige vragen kun je stellen aan Laura Luykenaar. Stuur haar een mail via vriendendienst@getsalt.com of bel op maandag of vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op +31 33 8200252.

Salt magazine is een uitgave van:

Rebel Media Creators BV
Kleine Koppel 48
3812 PH Amersfoort
033-8200252
getsalt.com

Volg Salt op Twitter en Facebook