Yoga, wandelen en een luxe safaritent

En dat allemaal op het Franse platteland. Een ideale mix om een weekje helemaal in de zen-stand te komen. Salt biedt de mogelijkheid in samenwerking met SNP.


Een weekje bijtanken op het Franse platteland in de Aquitaine, zonder de hele dag in slaap te vallen. Daar heb je geeneens tijd voor. Deze week biedt namelijk de unieke combinatie van yoga, wandelen, genieten van natuur en natuurlijk ook chillen bij het zwembad of in je hangmat op de veranda van je luxe safaritent. Met een prachtig uitzicht op de omgeving is het hier heerlijk relaxen, stapels boekjes lezen of lekker je favoriete muziek luisteren.


Elke dag begint met een yogales, in de middag ga je met een goed gevulde picknickmand de paden op en slenter je op je eigen tempo door een stuk authentiek Frankrijk. Zelfstandig of met de groep. Na de wandeling is het tot het avondeten ‘all yours’.

€ 50,- korting voor lezers van Salt

Er zijn dit jaar twee vertrekdata: 5 juni of 18 september. Salt lezers krijgen € 50,- korting op de 5 juni-reis. Om deze korting te verzilveren is het belangrijk dat je ‘Salt lezer’ in het het opmerkingenveld vermeldt.

Meer weten en/of boeken? Klik hier


Volg Salt op Twitter

Wait for it...