Salt TrainGuide als extra bijlage

Wij zijn gek op reizen met de trein! En dat is de belangrijkste reden geweest om de 2e editie van de Salt TrainGuide te maken. Bomvol leuke bestemmingen in Duitsland en Zwitserland die goed met de trein te bereiken zijn. Salt abonnees maken kans op gratis treintickets.

We hebben een hekel aan verkooppraatjes, behalve als ze écht goed zijn. En het reizen met de trein door Europa is er zo een. Het is de belangrijkste reden waarom wij als redactie ook zo veel mogelijk voor de trein kiezen. Of we nu naar de jaarlijkse beurzen in München of Friedrichshafen reizen, naar de Alpen gaan voor een lang weekend snowboarden, mountainbiken of wandelen, of een paar dagen door Praag slenteren; de supersnelle én luxe ICE treinen van DB Bahn rocken! Het is relaxed, je hebt mega veel beenruimte, kunt rondlopen, aan de bar gaan hangen in de restauratiewagon, internetten, er is stroom aan boord en ondertussen zie je de wereld aan je voorbij ‘vliegen’. Vliegen inderdaad, want op sommige trajecten staat er 300 km p/u op de teller en dat voel je aan je oren. Bijkomend (groot) voordeel is dat het duurzamer reizen is dan vliegen of met de auto en dat je 5 minuten voor vertrek aan kunt komen. Ja, wij zijn dus mega fan en om zoveel mogelijk mensen het te laten ervaren hebben wij dit gidsje gemaakt en ons suf gebedeld bij DB Bahn voor gratis treinkaartjes om weg te geven aan onze abonnees. En dat is gelukt. Verspreid over het jaar zullen wij exclusief aan Salt abonnees gratis treinkaartjes weggeven voor bestemmingen in Duitsland en Zwitserland.

Wil jij kans maken? Pluis dan de TrainGuide, die je als extra bijlage bij je nieuwste editie hebt gekregen, uit en vertel ons wat je favoriete bestemming is en ook waarom. De leukste reacties worden beloond met een gratis retourticket met een van de ICE treinen van DB.
Mail dit naar laura@getsalt.com o.v.v. treinfan.
Volg Salt op Twitter en Facebook

Wait for it...