Actieftip: disc golf op een van de vier vaste banen

Geniale ideeën zijn vaak vrij simpel. Disc golf bijvoorbeeld. Men neme het idee achter golf, wisselt de bal in voor een frisbee, et voilà: je oma had het kunnen verzinnen. Nederland kent vier vaste banen waar je worpjes kunt wagen.


De liefdesbaby van deze twee sporten draait letterlijk om de polehole, een metalen mand met loshangende kettingen in een cirkelvorm die aanvliegende frisbee moeten opvangen. Om met een frisbee een pole in one te scoren, moet je bomen, prullenbakken en lantaarnpalen letterlijk omzeilen. Met een opvouwbare polehole, bijvoorbeeld de Innova Disc Catcher, tover je ook je huis of werkplek zo om in een golf course. Kijk voor een disc golf parcours bij jou in de buurt op: www.frisbeesport.nl
Volg Salt op Twitter, Pinterest en Facebook
Wait for it...