Kom in actie voor behoud surfspots Petten en Camperduin

Surfers aller Lage Landen, verenigt u. De Surfrider Foundation Holland en de Holland Surfing Association roepen alle surfers op om vrijdag 3 oktober in actie te komen tegen de definitieve verdwijning van alle unieke surfspots bij Petten en Camperduin. Laat via Facebook weten of je komt.


Om de kust te versterken en de veiligheid op peil te houden wordt momenteel bij de Hondsbossche en Pettemer zeewering ca. 35 miljoen kuub zand opgespoten. Hierdoor worden een aantal Noord-Hollandse surfspots begraven onder een dikke laag zand. Het verantwoordelijke Hoogheemraadschap heeft laten weten geen gehoor te geven aan de belangen van de Nederlandse surfers.

Laat je horen en kom ook!
Vrijdag 3 oktober, 12:00 uur
Hoofdkantoor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Bevelandseweg 1, Heerhugowaard

Bring your board & wetsuit!

Wait for it...