Red het Stille Strand (Scheveningen)

In de 'backstage'-pagina van de laatste Salt beschreef redacteur Matthijs Meeuwsen zijn liefde voor 'het Stille Strand', onder de haven van Scheveningen. Bouwplannen dreigen zijn favoriete plek weg te vagen. Een oproep om het strand te redden.


Vrijwel dagelijks laat Matthijs zijn hond, longboard, frisbee en uiteraard zichzelf uit op het Stille Strand. Bouwplannen voor o.a. een hoteltoren en boulevard bedreigen nu echter de unieke rust en natuur van dit 150.000 oude strand/duingebied. Bovendien zouden kiters en andere watersporters door de hoogbouw ook ineens geteisterd worden door gevaarlijke valwinden.


Locals & dagjesmensen, surfers & strandplakkers, zoutvreters & zandhappers: ga aub naar www.hetstillestrandleeft.nl of Hetstillestrandleeft en teken de petitie!

Wait for it...