Inschrijving Gran Fondo New York geopend

Altijd al eens willen fietsen in (en om) The City That Never Sleeps, schrijf je dan in voor de Gran Fondo die op 17 mei 2015 wordt verreden: 160 kilometer, 2500 hoogtemeters, bijdragen aan een goed doel én een unieke ervaring in the pocket. Why wait?


Gran Fondo New York is in korte tijd uitgegroeid tot de meest aansprekende wielermarathon van de VS. Jaarlijks fietsen 5.000 deelnemers uit meer dan 70 landen de 100 mijl (160 kilometer) en overwinnen daarbij 2.500 hoogtemeters. Vanaf de unieke startlocatie George Washington Bridge, die speciaal voor het evenement verkeersvrij is gemaakt en een waanzinnig uitzicht biedt op de skyline van Manhattan, duikt de race het uitdagende autovrije parcours op door prachtige natuurparken, glooiende heuvels en de pittige klim op Bear Mountain. Onderweg kun je op een perfecte verzorging rekenen met maar liefst vier verzorgingsposten, mecaniciens bij pech en enthousiaste fans die je toejuichen.


Het goede doel
Als deelnemer fiets je tevens voor het goede doel. Organisator emolife, bekend van onder meer Duchenne Heroes, Run for Kika en de Tour For life, selecteerde zes goede doelen waar je uit kunt kiezen om je sponsorgeld aan te besteden: Alzheimer Nederland, Rode Kruis, Long Fonds, Hartstichting, Diabetes Fonds en Duchenne Parent Project.

Uiteraard ga je niet voor één dag naar de hoofdstad van de wereld. Vanuit Nederland wordt er een compleet verzorgde reis aangeboden, van 14-19 mei, waarbij je nog voldoende tijd hebt om New York te beleven.

Meer weten? Fiets naar www.granfondony.nl, maar wacht niet te lang met inschrijven. Het aantal toegangskaarten dat aan Nederland is toegewezen is beperkt.

Wait for it...