Weekendtip: Bergsportdag wintereditie

Na een aantal jaren op rij met succes de Bergsportdag zomer te hebben georganiseerd, lanceert de NKBV aanstaande zondag, 16 november, in Snowworld Zoetermeer haar eerste wintereditie. Maak kennis met merken en landen, luister naar lezingen of doe mee aan workshops. Toegang is gratis.De Bergsportdag Winter van de NKBV is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe winterbergsporten, zoals toerskiën en sneeuwschoenwandelen, zich wil oriënteren op nieuwe producten of op zoek is naar informatie over de gebieden. Dit is bovendien je kans om mee te doen aan diverse workshops zoals omgaan met lawinepieps, het leren van de basics van toerskiën of het maken van je eigen stijgvel. Daarnaast praten diverse inspirerende sprekers onder meer over weer en veiligheid, toerskiën in Zwitserland, Noorwegen, IJsland en zelfs Japan, of over winterkamperen.

Open 9.30 – 16.30 uur
Adres SnowWorld Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer.
Toegang gratis
Meer info bergsportdag.nkbv.nl

Wait for it...