Inschrijving Fjoertoer Terschelling vannacht van start

Op 28 maart 2015 zet de 8e editie van de Fjoertoer het Waddeneiland Terschelling weer in lichterlaaie. En wie mee wilt lopen met deze populaire avondwandeltocht doet er goed aan om vannacht om precies 00.00 uur voor de deur van zijn/haar computer te liggen. Want dan start de inschrijving en de beschikbare kaarten zijn in no time uitverkocht.


De fjoertoer is een avondwandeltocht over het prachtige Waddeneiland Terschelling waarbij je kunt kiezen uit drie afstanden: 16, 22 of 42 kilometer. Hoe langer je afstand, des te vroeger je begint. Zo starten de lopers met de grootste honger (42 km) al om 15.30 uur ’ s middags, de wandelaars met stevige trek (22 km) om 19.15 uur en de wandelknabbelaars (16 km) om 20.15 uur. Iedereen finisht rond middernacht bij de enige echte ‘fjoertoer’, de Brandaris van Terschelling.

Eilander kunstenaars zorgen onderweg voor verrassende vuur- en lichteffecten die je in de nachtelijke duisternis de weg wijzen. Echte kampvuren ontbreken uiteraard niet.
De Fjoertoer leidt je door de polder, de bossen, de duinen en natuurlijk het strand. Op de website kun je de routes van de afzonderlijke afstanden checken.

Fast Facts
Datum 28 maart 2015.
Meedoen kost € 24,50
Inschrijving start in de nacht van 11 op 12 december om precies 00.00 uur en dat doe je hier!

Behalve op Terschelling, waar de Fjoertoer 8 jaar geleden begon, zijn er inmiddels ook Fjoertoers in Renesse en Egmond. Meer info vind je op www.fjoertoer.nl

Wait for it...