Pop-up fototentoonstelling in Groningen

Nederlands beste natuurfotograaf Jasper Doest bivakkeerde wekenlang op het onbewoonde Rottumeroog. Het resultaat van zijn 'Into the Wild' foto-expeditie vind je vanaf maandag 16 juni als pop-up fototentoonstelling in het centrum van Groningen.De mooiste en indrukwekkendste visuele pareltjes die Jasper als eilandgast schoot worden vanaf maandag 16 juni gedurende 6 weken tentoongesteld op het voorplein van het NS Station Groningen.
Vanaf het station loopt een expeditieroute richting het oude stadscentrum waardoor je als een strandjutter Jaspers buit kunt verzamelen. De route is verkrijgbaar bij de VVV Groningen en de Servicebalie van NS."Vorig jaar bracht ik vijftig dagen door op het onbewoonde Rottumeroog", aldus een enthousiaste Doest. "Het eiland heeft door zijn ontoegankelijkheid en ongereptheid een bijna mythisch karakter gekregen."


Meer over Jasper's werk: www.doest-photography.com/nl


fotocredit: Jasper Doest/National Geographic

Wait for it...