Boek: Wildplukken. De alternatieve fruittuin

Waarom je eten in de supermarkt halen als Moeder Natuur je trakteert op de lekkerste wildgerijpte (en onbespoten) bessen, frambozen, bramen, noten, zaden en andere ‘omfietsvruchten’.Thuisgekomen van je strooptocht laat het boek zien hoe je de oogst verwerkt tot de fijnste wildernisjams, -taarten, -milkshakes en -toetjes. Geschikt voor Neanderthalers, kruidenvrouwtjes en ieder ander die zich wil laten verrassen door super gezonde ‘bushtucker’.

Wist je bijvoorbeeld dat bramen tjokvol antioxidanten (deze bestrijden bad guys in je lichaam) zitten? Daarnaast spatten ze bijna uitelkaar van de Vitamine C, goed voor een boost van het immuunsysteem. Peter Kouwenhoven en Barbara Peters beschrijven in totaal 36 wilde delicatessen en geven je 100 tips voor recepten. Dankzij de Wildplukkaart weet je precies wanneer en waar je superfood kunt halen.

Boek: Wildplukken. De alternatieve fruittuin (152 pag.)
ISBN10: 9050114784
ISBN13: 9789050114783

Wait for it...