Stem op Floortje Dessing voor De Gouden Televizier Ring

Het zal je niet verbazen dat wij zwaar fan zijn van Floortje's kijkcijferhit Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. In haar jacht op De Gouden Televizier Ring in de categorieën Beste programma en Beste vrouwelijke tv-persoonlijkheid doen we hier een schaamteloze oproep om op onze huiscolumniste te stemmen.


Sinds een paar weken zijn de stembussen voor de Gouden Televizier Ring 2014 - de Nederlandse Emmy's - weer geopend. Wil je dat Floortje de fonkelende ring als Frodo om haar vinger mag schuiven? Breng dan via televizier.nl je stem op haar uit. Je hebt nog tot maandag 29 september 9.00 uur de tijd. Naast de Gouden Televizier-Ring (beste programma) en Zilveren Televizier-Ster Man/Vrouw (beste mannelijke/vrouwelijke tv-persoonlijkheid) bestaan de andere categorieën uit Gouden Stuiver (beste jeugdprogramma) en Televizier Aanstormend Talent Award.


Fris je geheugen op door een van de veertien afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. (30 min) terug te kijken.

Wait for it...