Dutch Freeride Week in Tignes

Freeriders aller Lage Landen, verenigt u. Van 26 t/m 30 januari kleurt het Franse Tignes tijdens de Dutch Freeride Week weer volledig oranje. Test de nieuwste freeride ski's en snowboards, doe mee aan een van de vele clinics en probeer je voor het NK Freeride te kwalificeren.


Voor dit freeride feestje maakt niet uit of je nog nooit poeder hebt gesnoven of juist alleen maar van het uitgestippelde (piste)pad afdwaal. De Dutch Freeride Week is vooral bedoeld om samen met andere freeride skiërs en snowboarders een onvergetelijk week in de Franse poudreuse te beleven.

Wat dacht je van onbeperkt de allernieuwste freeride ski's en boards uitproberen, leuke clinics die je freeride skills bijschaven, uitdagende tourski wedstrijd, spannende airbag challenge of 'gewoon' samen met andere Dutchies toegeven aan je sneeuwverslaving?


NK Freeride ski & snowboard
Iedereen die een beetje off-piste kan skiën of snowboarden kan zich al inschrijven voor het NK Freeride. De voorrondes vinden plaats op relatief makkelijk terrein. Als je daar laat zien dat je over voldoende skills beschikt, ga je door naar de finales op een steilere helling. De veiligheid wordt gewaarborgd door een team berggidsen. Beginnende freeriders en toeschouwers worden met muziek, BBQ’s en genoeg te drinken in de warme watten gelegd.

NK freeride 2014 - aftermovie from NK freeride on Vimeo.Meer Salt? Abonneer je voor slechts € 22,50 per jaar op Salt magazine en ontvang een jaar lang inspiratie op je deurmat.

Wait for it...