Win een Arc’teryx Cerium LT Hoody

Met de nieuwe Cerium LT Hoody van Arc’teryx ben je Koning Winter altijd een paar stappen voor. Wil je er de komende maanden warmpjes bij lopen? Gewoon meedoen aan de prijsvraag en wie weet win jij zomaar een donsjas t.w.v. € 380.


Van poederbazen tot cityslickers, gestoken in de Arc’teryx Cerium LT Hoody banjer je deze winter moeiteloos door weer en wind heen. Zo duik je met de superlichte warmhouder lachend de hagelwitte poeder in. Niet zo’n sneeuwhapper? Ook in een guur stadscentrum voelt de jas zich prima op zijn gemak. De Cerium is de poederbaas uit de nieuwe Down Contour LT technology-lijn. De lichtgewicht (240/255gr) warmtebron is gevuld met knetterwarm ganzendons van 850 Cuin (cu). Dit getal, gemeten in Cubic Inch per Ounce, zegt iets over de zogenaamde vulkracht van dons. Hoe hoger de waarde, des te beter de kwaliteit van de veren en daarmee de isolerende warmtewerking. Behalve dons is de jas op strategische plekken (kin, schouders, oksels en onderkant mouwen) voorzien van Coreloft: een kunststofvezel vezel dat sneller droogt dan een in de wind wapperend keukenpapiertje. Het pantser van de jas bestaat uit Airetica (100% nylon) dat is behandeld met een DWR finish (Durable Water Repellent). Andere kenmerken zijn: twee steekzakken met rits, stormvaste capuchon, winddicht, elastische manchetten en opvouwbaar tot piepklein pakketje. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, in zowel mannen- als damesuitvoering. Prijs: € 380.

Winnen
We mogen van Arc'teryx een snikhete Cerium LT Hoody t.w.v. € 380 weggegeven. Stuur je mooiste, leukste of grappigste winterfoto naar jolanda@getsalt.com en wellicht loop je er binnenkort al warmpjes bij. Je hebt tot 20 januari 2016 de tijd om je beste kiekje op te sturen. De actie geldt uiteraard alleen voor Salt-leden.

Over dons
Dons is populair vanwege de isolatie en het draagcomfort in (ijs)koude weerscondities. Bovendien is er een hoop over te vertellen, ook met betrekking tot het onderhoud. Wie meer ins & outs over deze vulling wilt lezen, klikt hier http://bit.ly/1IIY3wa . Uiteraard heeft Arc’teryx ook de noodzakelijke stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de in hun jassen verwerkte vulling op een verantwoorde manier wordt verkregen. Wil je meer weten over het duurzaamheidsbeleid van Arc’teryx, klik hier: http://bit.ly/1Rtoflm

Wait for it...