European Outdoor Film Tour (EOFT)

Vrijdag 9 oktober sloeg de rondreizende European Outdoor Film Tour (EOFT) haar bioscooptenten in Nederland op. Met zestien voorstellingen in dertien steden, van Groningen tot Maastricht, kun je deze unieke filmshow niet missen.


Het EOFT schotelt je in een 2,5 uur durende voorstelling de 9 beste outdoor & adventure films van dit moment voor. Hoewel films in lengte variëren van een paar minuten tot een half uur en de hoofdrollen worden vertolkt door bikers, skiërs, cowboys, slackliners en skaters hebben ze één ding gemeen; je schuift gegarandeerd naar het puntje van je stoel.

Het filmfeest begint op 9 oktober in Amsterdam, reist vervolgens kriskras door Nederland en beleeft op 28 oktober in Deventer zijn laatste voorstelling. Voor de exacte locaties, tijden, ticket info en uiteraard het complete filmprogramma ga je naar eoft.eu/nl

Wait for it...