Buit van de Week: Vibram FiveFingers Trek Ascent Insulated

Met de nieuwe Trek Ascent Insulated van Vibram FiveFingers trek je de komende herfst- en wintermaanden moeiteloos de stoute wandelschoenen aan. Dankzij de waterdichte buitenkant, warme voering en gripvaste ICETREK zool trotseer je lachend de elementen.


Vibram FiveFingers – de grondlegger van het blote-voeten-gevoel – bestaat dit jaar al 10 jaar en viert dit door bekende modellen op een voetstuk te zetten. Zo is de Trek Ascent, dé schoen voor het serieuzere wandelwerk, in een winters jasje gestoken: de stoere stapper is verhoogd (tot aan de enkel) , voorzien van warme 360 graden wollen voering, gemaakt van waterdichte stof en een ICETREK zool die lak heeft aan glibberige ondergronden. Overige kenmerken zijn een zooldikte van 4mm en een (vanaf) gewicht van 183 gram. Genoeg reden dus om deze winter op je blote voeten door de bossen te banjeren, over het strand te struinen of de urban jungle onveilig te maken!


Voordelen Vibram FiveFingers
Net als alle FiveFingers heeft ook dit model vijf losse tenen en is het gemaakt van soepel, ademend, beschermend en scheurbestendig materiaal (4mm dik). De zachte zool is uitgerust met strategisch geplaatste anatomische noppen die je voet onder alle omstandigheden beschermen. Al deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat je het gevoel bekruipt op blote voeten rond te lopen. Het voordeel hiervan is dat het onderstel van je benewagen wendbaarder en stabieler is, waardoor je uiteindelijk minder kans hebt dat de boel in de soep loopt.

De Trek Ascent is verkrijgbaar in kaki en bruin en kost € 149,95

Wait for it...