Winnen: 2 treintickets met de Austria Express

Waarom zou je voor een weekje wintersporten gestrest in een langgerekte file richting de Oostenrijkse Alpen kruipen als je ook gewoon relaxed - en duurzaam - de trein kunt pakken? De nieuwe Austria Express snelt ieder weekend (t/m16 maart) in het holst van de nacht op en neer tussen Nederland en Oostenrijk. We mogen twee treintickets voor een wintersportweekendje weggeven en dat doen we exclusief aan Salt leden.


Het spoor bijster raken is dankzij de Austria Express nog nooit zo leuk geweest. De fonkelnieuwe, ruim 400 meter lange, sneltrein brengt je in nog geen 10 uur van ons platte kwakkelwinterlandje naar de eeuwige Oostenrijkse sneeuwtoppen. Het spoorfeestje begint al op het moment dat je ’s avonds op één van de vijf stations (Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Venlo) aan boord van de trein stapt. Comfortabele zit- en ligplaatsen, klimaatbeheersing, eigen minibar, gezellig barrijtuig en lekker ontbijtje brengen je vanzelf in hogere sferen. In tegenstelling tot reguliere internationale treinen, die om de haverklap stoppen, zoeft de muisstille Austria Express in een ruk naar de witgepoederde Alpenreuzen. Hierdoor ben je verzekerd van een ongestoorde nachtrust. Voordat je de winterslaap op een van de zeventien uitstapplaatsen - in Tirol of Salzburgerland - goed en wel uit de ogen hebt kunnen wrijven, staat een busje te trappelen (optioneel) om je naar het Oostenrijkse wintersportgebied van jouw keuze te brengen. Prijzen van 169 euro.

Zin om het nieuwe jaar goed te beginnen? We mogen van Austria Express twee retourtickets voor een weekend in januari (2016) naar keuze naar Oostenrijk weggeven. Op vrijdagavond pak je de blauwgekleurde sneltrein. De volgende ochtend stap je als herboren uit en heb je de hele dag de tijd om op eigen houtje de bergen in te trekken. Zaterdagvond stap je moe maar voldaan weer in de klaarstaande trein en roetsj je met hetzelfde gemak terug naar Nederland. Stuur uiterlijk 4 januari een ‘smeekbede’ o.v.v. Austria Express naar jolanda@getsalt.com en overtuig haar in een paar regels waarom jij 2 treintickets richting Oostenrijk verdiend. Vergeet niet alvast de gewenste vertrekplaats, eindbestemming, wel/geen ontbijt en volledige voor- en achternamen te vermelden. Check austriaexpress.nl voor de exacte stations en aankomst- en vertrektijden. Alleen Salt leden maken kans.


fotocredit: Tiroler Werbung

Meer Salt? Word Salt Clublid en ontvang tevens 4 vuistdikke tijdschriften en 2 Salt specials per jaar. Bovendien profiteer je dan van talloze extra’s.

Wait for it...