Trailer VENTOUX

Vier mannen. Vier racefietsen. Eén beul van een berg. Bekijk hier alvast de trailer van VENTOUX, vanaf 14 mei in de bios.

Vier vrienden van weleer beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

De film is geregisseerd door Nicole van Kilsdonk, en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert Wagendorp.
De hoofdrollen zijn voor Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers, Jonas Smulders, Alex Hendrickx, Jip van den Dool, Bram Verrecas, Abbey Hoes en Martijn Lakemeier.

Wait for it...