Vraag het de Salt Locals

Als Salt-redactie worden we dagelijks bestookt met vragen waarop ook wij geen antwoord weten. Gelukkig barst het in de Salt- community van de kennis op het gebied van outdoor lifestyle. Vanaf nu kun je via de Salt Locals Facebook groep brandende vragen afvuren. We stellen hieronder de outdoor orakels aan je voor. Schiet maar raak.


MINY VERHEIJ
Weet alles van Yoga.
Motto ‘Not all those who wander are lost.’
Speeltuin Bossen, strand.
Vraagbaak Al jarenlang ben ik verslingerd aan yoga. Het is voor mij meer dan een hobby, eerder een ‘way of life’. Naast mijn werk als opvoedkundige ben ik dan ook yogadocent. Als ‘Salt local’ zou ik het heel erg leuk vinden om het verhaal achter sommige poses te vertellen. Of om tips over materialen en kleding te geven. Laat me dus gerust weten als ik je ergens mee kan helpen.
KOEN DE WILDE
Weet alles vanTriatlon, snowboarden, hardlopen. Maar bovenal: België.
Motto 'Een gezonde geest in een gezond lichaam.’
Speeltuin Vlaamse Kempen, Ardennen.
Vraagbaak Klauteren in bomen, kampen bouwen en stiekem vuurtjes stoken met vriendjes; ik was vroeger altijd aan het ravotten. Tegenwoordig breng ik iedere vrije minuut door op mijn fiets (racefiets en mountainbike), loop ik hard of lig ik in het zwembad. Wil jij weten waar je in België voor je avontuurlijke leven naartoe moet? Ik maak je graag wegwijs.

MARNIX VAN DER BOOM

Weet alles van Stand up paddle boarden (suppen).
Motto ‘Live life to the max.’
Speeltuin Het Wolderwijd bij Harderwijk.
Vraagbaak Ik was vroeger altijd op het water te vinden; surfen, zeilen, kiten. Totdat ik in Hongarije een keertje op een sup stond. Het was veel minder suf dan ik had verwacht. Ik was meteen verkocht. Ik train graag voor wedstrijden, maar ik geniet uiteraard ook met volle teugen van de natuur. Iets weten over suppen? Vraag maar raak.

VINCENT ZEEBREGTS

Weet alles van Mountainbiken.
Motto ‘Geniet van het moment.’
Speeltuin Utrechtse Heuvelrug, en dan met name het nieuwe mtb-parcours van Zeist.
Vraagbaak Begin jaren ’90 verkocht ik mijn surfplank om een mountainbike te kunnen kopen. Sindsdien ben ik verslaafd aan modder. Daarnaast kan ik niet zonder: trailrunnen, wandelen, racefietsen en speciaalbiertjes. Behalve zelf sporten, vind ik het ook erg leuk om over fietsen en bijbehorende accessoires te praten. Wat wil je weten?

Wait for it...