Eroica Britannia dweept met het fietsverleden

Stoffige country roads. Wollen fietsshirts. Vooroorlogse rossen van staal. En een bruisend festivalterrein waar zelfs Hyacinth Buck..., sorry Bouquet, zich thuisvoelt. Schone schijn of niet, Eroica Britannia is een driedaags fiets & lifestyle feest dat dweept met het verleden. Lees het hele verhaal nu in de nieuwste Salt magazine.


"Ik ben doof voor het helse lawaai dat de achterrem van mijn 30 jaar oude racefiets produceert. Ik luister niet naar mijn vermoeide benen die na iedere klim over rammelende grindpaden moord en brand schreeuwen. De reden waarom ik me toch breed lachend een slag in de rondte trap is vrij simpel: ik geniet met volle teugen van Eroica Britannia."

Wil je 'the most handsome bike ride' van je bucket list afstrepen? Lees het hele verhaal in de lente-editie van Salt Magazine. Haal de 148 pagina dikke inspiratiebom in onze SHOP. Check alvast het fotoalbum.

Wait for it...