Nieuw Klompenpad geopend: het Stoutenburgerpad (10km)

Zin om een keer van het rechte pad te dwalen? Loop dan het vuur uit je wandelsloffen door een van de 68 kneiterleuke Klompenpaden te volgen. Zo is het net geopende Stoutenburgerpad (10km) een wandelfeest voor iedereen die een keer door het naar strontlucht riekende buitengebied van Amersfoort en Leusden wil banjeren.


Of je nu wekelijks aan de buis gekluisterd zit voor Boer Zoekt Vrouw of Yvon Jaspers het liefst met haar hoofd het dichtstbijzijnde knollenveld in zou willen duwen: het platteland is hip. Ook eens wandelen door het boerenland waar de strontlucht met een broodmes is te snijden en je koe nog met een korte oe schrijft? Op klompenpaden.nl vind je een immer groeiend aantal van inmiddels 68 routes dwars door het woeste akkerland van Gelderland en Utrecht.

Wait for it...