Yogasessie op het strand

Opstaan met de zon en je dag beginnen met een zonnegroetje? Schrijf je dan in voor de Vinyasa Flow yoga- en meditatieles die op het Salt Zomer Fest op het strand van Zandvoort wordt gegeven. Bovendien krijgt iedereen de kans kennis te maken met de yoga kledinglijn van super.natural.Vinyasa yoga, ook vaak flow yoga genoemd, is een vloeiende, dynamische vorm van yoga waarin verschillende houdingen elkaar op het ritme van de ademhaling afwisselen. De nadruk van deze yogavorm ligt op fysieke inspanning: het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Vinyasa yoga is een aanrader voor iedereen die een fysieke uitdaging zoekt maar helpt ook goed als je uit je hoofd in je lijf wilt komen. Naast Vinyasa Flow komen ook ademhalingsoefeningen en meditatie in deze les aan bod.

De les wordt gegeven door Nico Kruis, op het strand en er is plaats voor zo’n 15-20 mensen. Wie een eigen yogamat heeft, neemt die lekker mee.

Voel super.natural
Iedereen die deelneemt aan de yogales kan kennismaken met de kleding van super.natural een kledingmerk dat nog relatief jong is en gekenmerkt wordt door het gebruik van Merino wol en synthetische vezels. Door deze mix gaan functionaliteit en comfort hand in hand en is de kleding draagbaar op zowel gewone werkdagen als reisdagen, sportactiviteiten én ook yoga. Wie interesse heeft kan wat producten testen en wie daarna héél veel interesse heeft, kan ze ook voordelig kopen.

Check hier het complete programma en/of bestel je ticket. Ben je Salt abonnee? Dan ontvang je er gratis een Salt kampeermok (t.w.v. € 12,-) bij.

Wait for it...