Boektip: Onmogelijke dierenhelden

Dat dieren tot bovenmenselijke prestaties in staat zijn weten we allemaal. Maar een koe (Koe 569) die een Nieuw-Zeelandse boerin van een gewisse verdrinkingsdood redt?


Of een Amerikaanse parkiet (Willy) die moord en brand schreeuwt op het moment dat de baby des huizes dreigt te stikken in een stuk taart? Of een labrador (Wicket) die wereldwijd wordt ingezet om zeldzame dieren, zoals de Westelijke gorilla, op te snorren? Deze en nog veel meer heroïsche verhalen, 37 stuks in totaal, vind je in Onmogelijke dierenhelden (224 pag.).

Bovenstaande artikel hebben we voor je uit de laatste uitgave van Salt magazine - uit de rubriek Wildgroei - geplukt. Nog geen Salt? Surf dan snel naar www.getsalt.com/abonneren en haal de 148 pagina dikke inspiratiebom in huis.

Wait for it...