Paddle for Lars: vrienden starten bijzondere hulpactie

Lars de Beer (40) brak tijdens een mountainbikerit op Texel zijn nek. Door een hoge dwarslaesie raakte hij vanaf zijn schouders verlamd. Als freelancer was Lars (nog) niet verzekerd. Met de bijzondere sponsoractie Paddle for Lars willen zijn vrienden de financiƫle pijn van de getroffen levensgenieter enigszins verzachten. Lees het verhaal en bekijk het filmpje.

Meteen na het ongeval kwamen Lars's vrienden in actie. Binnen no-time hadden ze Paddle for Lars opgezet: een peddeltocht door Amsterdam met de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het doel is om 350.000 euro op te halen. Iedereen die Lars een warm hart toedraagt kan 20 september as meedoen aan een SUP-, kajak- of kanotocht door de grachten van Amsterdam. Na de grachtentocht is een benefietconcert en veiling in Roest. Met het opgehaalde geld willen zijn vrienden Lars' onvergoede behandelingen en andere levensbehoeften supporten. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Dwarslaesie Nederland.

Lars, behalve fanatiek biker ook surfer en snowboarder, ligt nu in het revalidatiecentrum op de Overtoom. Salt wenst Lars (en zijn familie en vrienden) alle sterkte van de wereld toe!

Paddle for Lars from Paddle for Lars on Vimeo.

Wait for it...