In Holland staat een huisje

In Amerika rukken tiny houses langzaam maar zeker op. Hoewel de beweging in Nederland nog in de kinderschoenen staat, zijn slim ingerichte minihuisjes ook hier aan een voorzichtige opmars bezig. Iemand die dolgraag een ruimtebesparende stap in de goede richting wil zetten is Frieda Bakker.Op mytinyhouse.nl neemt Frieda je mee op haar persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van tiny houses. Zo schrijft ze in haar blog uitgebreid over het bezoek dat ze afgelopen zomer bracht aan de Tiny House Jamboree in Colorado: met 40.000 bezoekers het grootste evenement op het gebied van ieniemienie-woningen.
Frieda’s uiteindelijke doel is om dit najaar met de bouw van haar eigen tiny home in Nederland te beginnen. "Het gaat me niet alleen om het bouwen van een huisje, maar vooral om het proces er naartoe," vertelt Frieda enthousiast. Ze benadrukt: "Zelf-bewuste keuzes, anders leven, de ervaring van het project zelf, mijn hart volgen. Het huisje is slechts het middel." Via mytinyhouse.nl blijf je op de hoogte van Frieda's vorderingen.Wait for it...