Far From Home nu gratis te zien!

In de laatste Salt stond een uitgebreid interview met Brolin Mawejje: een snowboarder die als eerste Oegandees ooit wil deelnemen aan de Olympische Winterspelen. Bekijk nu hier (gratis en voor niets) Far From Home, de bekroonde documentaire over Brolins meeslepende leven.


Brolin Mawejje ontvluchtte zijn traumatische jeugd in Oeganda, bivakkeerde bij diverse Amerikaanse pleeggezinnen en combineert nu een medische studie met een carrière als topsnowboarder. Brolin Mawejje (23) is een man met een missie: hij wil als eerste Oegandees ooit deelnemen aan de Olympische Winterspelen in 2018. Een leven als een Hollywooddrama, maar dan wel eentje met happy end. “Snowboarden geeft richting aan mijn leven.”

Meer weten over Brolins meeslepende levensverhaal? Bekijk dan hier Far From Home, de bekroonde film (77 min.) over zijn leven. Gratis en voor niets.


Meer Salt? Word Salt Clublid en ontvang tevens 4 vuistdikke tijdschriften en 2 Salt specials per jaar. Bovendien profiteer je dan van talloze extra’s.

Wait for it...