Smultip: Chocoa Festival

Kruip in de huid van Sjakie door je tijdens het tweedaagse Chocoa Festival onder te dompelen in een overweldigend bad van chocolade en cacao. Het smaakfestijn vindt van zaterdag 6 tot zondag 7 februari plaats in hartje Amsterdam.Altijd al willen weten waar chocolade vandaan komt? Hoe je zelf het bruine smulgoud maakt? Beroemde chocolademakers ontmoeten? Nieuwe spannende smaken proeven? Kom dan het eerste weekend van februari naar het Chocoa Festival: een watertandende ontdekkingsreis door de wereld van chocolade. Al smullend kom je alles te weten over o.a. duurzame cacaoproductie en nieuwe chocotrends. Je buik vol? Wijn, koffie en speciaalbiertjes houden je moeiteloos op de been.

Plaats Beurs van Berlage, Amsterdam
Tijd 10.00 – 18.00 uur
Info chocoa.nl

SALT LIVE AGENDA
Bovenstaande hebben we geplukt uit de Salt Live Agenda. Behalve onze eigen evenementen, zoals workshops, testdagen, seizoensduiken en een serie sprekers, vertellen we hier precies waar en wanneer je nog veel meer je toffe dingen kunt vinden. Denk aan: leuke films, fijne proeverijen, sportieve tochten, expo’s en bijzondere festivals. Check de complete Salt Live agenda hier

Wait for it...