URBAN HIKE R'DAM

Zaterdag 5 november, 12.00 - 16.00 uur, Keen HQ

Altijd al eens op Europa's grootste dakpark willen rondlopen? Bij een heuse stadsboer willen binnenstappen? Of door een urban jungle willen dolen? Loop dan as zaterdag met de Salt redactie én een gids van UrbanGuides mee door het ruige rafelrandje van Rotterdam. Bovendien kun je een paar gloednieuwe KEEN Feldberg schoenen winnen. Wil jij hier bij zijn én ben je trouw lid van Salt, stuur dan voor morgenavond 21.00 uur (3 nov) een leuk mailtje naar ard@getsalt.com o.v.v. Feldberg en vertel waarom jij de straten van een van de hipste wereldsteden van dit moment onveilig wilt maken.


Er kunnen maximaal 20 Salt leden mee en de meest originele inzendingen (mag dus ook een foto zijn) maken óók nog eens kans op een Feldberg paartje. De Feldberg is een mannenschoen maar dames zijn uiteraard ook meer dan welkom om mee te wandelen door het industriële hart van de Maasstad - de hometown van het Europese KEEN hoofkantoor dat tevens het begin- en eindpunt van deze straatreis zal zijn. De ‘Cup of Joe’ wordt die dag vers gezet door de Rotterdamse koffiebranders van Giraffe die speciaal voor de lancering een Comfort Roast hebben gemaakt.

Op stap met de KEEN Feldberg
Dit najaar lanceerde het Amerikaanse schoenenmerk KEEN de hagelnieuwe Feldberg. Een ruige wandelschoen voor mannen die het terrein rauw verorbert maar ook moeiteloos door de stadsjungle zoeft. Een stoere stapper dus die overal gaat en staat waar jij wilt. Een echte hybride, maar dan wel eentje met alle kenmerken onder de motorkap die KEEN zo herkenbaar maken, zoals het KEEN.Dry waterdichte membraan, een direct geïnjecteerde PU midsole voor extra demping, een TPU schacht die stabiliteit levert en een high-traction rubberzool die zich aan elke ondergrond vergrijpt. De looks bepaal je voor een deel zelf. Ten eerste kun je kiezen uit twee kleuren: stadsvriendelijk antraciet of aards bruin. Ook in het materiaal van de upper heb je keuze: Nubuck leer of suède. Ruige metalen veteroogjes geven de Feldberg een retrotwist. Samen met de bijgeleverde traditionele rode bergveters maak je van de Feldberg een tijdloze held.Wait for it...