Salt Live: doggy date aan het strand

Zondag 13 november – van 14.00 tot 16.00 uur – Strand Scheveningen

Salt’s Floor manager, Tof, nodigt harige viervoeters uit voor een ren-je-rot-sessie op het strand van Scheveningen. Na afloop Happy Honden Hour met Yarrah snacks. Baasjes toegestaan.Ondanks dat er niets mis is met een zondagmiddag languit op de bank, trek ik er uiteraard ook graag op uit. Vaak ben ik alleen met mijn baasjes maar waarom niet een keertje met ‘eigen volk’ op pad? Vandaar dat ik in samenwerking met Yarrah het plan heb opgevat voor een snuffeldate op het strand van Scheveningen.Rennen, stokken ophalen, scheuren door de branding of gewoon pootje baden; de gebruikelijke hondenlol. Na afloop genieten we bij Strandtent Aloha Surf, die een biologische menukaart kent, van een Happy Hour aan de hondenbar met vers water op de tap en biologische brokken en snacks van Yarrah. Blaffen, boeren en baasjes zijn toegestaan.

Loop jij op zondag 13 november met me mee? Stuur dan een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. Doggy Date. Meelopen is gratis, het Happy Honden Hour wordt gesponsord door Yarrah en de vriendelijke staf van Aloha Surf trakteert de baasjes op een rondje van het huis.

Meetup Facts & Figures
Datum zondag 13 november
Locatie Strandtent Aloha Surf Scheveningen
Tijd: 14.00 - 16.00
Deelname Gratis

Wait for it...