14 januari - Boekenbal op de Salt redactie

Salt viert op zaterdag 14 januari 2017 de winter niet alleen met een hagelnieuwe editie van het magazine, maar ook met een pan snert waar de lepel rechtop in blijft staan, een drankje én een enorme stapel boeken die we graag aan onze hondstrouwe leden willen weggeven.

LET OP: We zijn vol! Grijp je er deze keer naast? Geef je dan op tijd op voor een andere Salt meetup of seizoensduik!

In verband met de grote maar erg fijne opkomst bij ons boekenbal mag er 1 boek per persoon mee worden genomen naar huis.
Boeken over kleine huisjes. Reisboeken. Boeken vol spetterende surfactie. Boeken die gaan over daktuinieren. Kookboeken. Boeken voor vogelspotters. Leesboeken. Boeken met straatkunst. De Salt redactie in Amersfoort puilt werkelijk uit van de mooie boeken. Omdat we het zonde vinden om deze briljante boekenschat voor onszelf te houden hebben we besloten om op zaterdag 14 januari 2017 een pop-up boekenbal te houden. Gratis en voor niks. Een soort mini-library, maar dan zonder zelf een boek achter te laten. Gewoon omdat we geloven in de kracht van delen (en omdat we ruimte in onze boekenkast willen maken voor nieuwe aanwinsten). Uiteraard is een groot deel van de Salt redactie ook aanwezig.

Wil je op de reservelijst voor het boekenbal? Stuur snel een mailtje naar tanja@getsalt.com o.v.v. van Boekenbal Reservelijst.

Salt Winterduik
Datum: zaterdag 14 januari 2017
Inloop: vrije inloop tussen 15:00 -18:00 uur
Locatie: Salt HQ, Kleine Koppel 48 te Amersfoort
Voor wie: Exclusief én gratis toegankelijk voor Salt leden en 1 introducee
Drankjes en Snert: €2,- per stuk (neem cash mee!).

We hebben ook de Salt Shop voor je klaar staan! Ben je nog op zoek naar een lekkere sweater, t-shirt of kampeermok? Dan kun je deze ook meteen passen, uitproberen en aan je verzameling toevoegen. (voor de shop hebben we PIN ;-) )

Wait for it...