De nieuwe Salt is uit!

Met de Salt lente-editie laat je een frisse wind door je slaperige winterhoofd waaien. Behalve een explosie van kleuren staat het nummer bomvol met spiksplinternieuwe verhalen die je een gat in de voorjaarslucht laten springen.


Zo interviewden we voor dit nummer Fergal Smith, een voormalig surf prof die zijn goedbetaalde leventje verruilde voor een noest bestaan als boer in Ierland. Ook spraken we met toffe gasten die ondanks de economische tegenwind er heilig van overtuigd zijn dat hun vindingen de outdoorwereld gaan veranderen. Verder zijn de pioniers die in Dossier Tiny Houses vol passie over hun aanstaande XS-huisjes vertellen erg verfrissend. Minstens zo verrassend is het reisverhaal, The Good, the Bad & the Ugly, waarin redacteur Ard Krikke je meeneemt naar het wilde westen van South Dakota. Verder lees je in Vakman is Meesterschap hoe je een peddel van hout maakt, laten we de mooiste vintage posters van Amerikaanse parken zien, hebben we de nieuwste spullen op een rijtje gezet en fietsen we tenslotte langs de verleidelijke Loire in Frankrijk.

Op de cover zie je overigens een tiny house, genaamd Garage, dat door de Nederlands/Amerikaanse design studio Graypants is ontworpen. Met het ontwerp sleepte Graypants diverse designprijzen in de wacht.

Fotocredit: Amos Morgan Photography


Garage from Graypants on Vimeo.Salt in huis halen? Word Salt Clublid en ontvang tevens 4 vuistdikke tijdschriften en 2 Salt specials per jaar. Bovendien profiteer je dan van talloze extra’s.

Wait for it...