Maak kans op een onvergetelijke Night Out met KEEN

Van 7-12 april toert de KEEN International Ocean Film Tour weer door Nederland. De première van deze spetterende filmshow waarin het leven in en op de oceaan centraal staat, begint op 7 april in het Omni Centrum in Scheveningen. De Salt redactie is er ook maar we gaan niet alleen. We mogen van KEEN vijf Salt Clubleden meenemen naar een exclusieve Night Out. Doe mee en win een onvergetelijke avond!


De vijf winnaars staat een bijzondere avond te wachten. Voor de filmvoorstelling komen eerst alle genodigden samen in de KEEN lounge voor een meet & greet met KEEN ambassadeur Laura Kennington. Van actrice tot personal trainer naar full time avonturier spreidt deze 29-jarige Engelse een UNEEKE kijk op het leven ten toon. In een persoonlijk gesprek zal Laura vertellen over haar liefde voor het water die ze al op jonge leeftijd ontwikkelde en waarom het zo belangrijk is om dicht bij je zelf te blijven en dat je je eigen leven leeft. Dat is wat je uniek maakt en wat KEEN met UNEEK bedoelt.


Daarnaast zal Laura ook praten over haar nieuwste uitdaging, de Channel Island Thiathlon, waarbij het eiland Sark rondzwemmen de grootste uitdaging is. Laura: “The ocean is unforgiving; it cannot be tamed and by taking on a challenge in such a wild environment you are faced with your own raw human nature - your strengths and weaknesses exposed.” Hierna ga je volledig kopje onder in een rollercoaster van zeven films waarin je meegesleurd wordt door spetterende wateractie.


Making of UNEEK
In 2014 lanceerde KEEN met de nagelnieuwe UNEEK haar unieke kijk op de zomersandaal die uit niet meer dan twee koorden en een zool bestaat. Niet alleen het beperkt aantal onderdelen, ook de wijze waarop KEEN deze eigenwijze sandaal samenstelt, zet gevestigde productiemethodes op zijn kop. Tijdens de KEEN Night Out kun je zien wat UNEEK Making is. De extra bonus bestaat uit een gratis paartje (t.w.v. € 111) voor elke winnaar die je achteraf krijgt toegestuurd. Kortom; een unieke Night Out met mooie verhalen en toffe ontmoetingen.

Winnen
Kans maken op een van de vijf beschikbare première tickets in het Omni Centrum in Scheveningen? Stuur dan uiterlijk 4 april een mail naar tanja@getsalt.com o.v.v. KEEN Night Out en vertel wat de oceaan voor jou UNEEK maakt. Deelname is exclusief voor Salt Clubleden. Aanvang Night Out: 19.00 uur. Meer informatie keenfootwear.com/ocean-film-tour.

Wait for it...