Soulflowers

Bloemen worden in de oude Hindoestaanse tradities vergeleken met de ziel. Fotografe Sarah Wong raakte geïnspireerd door deze verhalen en begon een serie zelfportretten in de vorm van bloemen, waarmee ze door middel van de kleuren van haar ziel haar eigen authenticiteit onderzocht.


Sarah Wong werkte al jaren als gevierd fotografe voor de groten der aarde zoals Andrea Boccelli. Maar in een zoektocht naar de diepere betekenis van het leven bracht ze onder andere de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis in beeld en maakte ze een wereldwijd geroemde serie over genderkinderen. Zij waren het die haar inspireerden om op zoek te gaan naar haar eigen, authentieke ziel. Inmiddels hangt haar kleurrijke en vibrerende werk onder andere in ziekenhuizen, waar de positieve energie van de bloemen bezoekers een warm welkom biedt. Ga naar soulflowers.nl voor meer kleurrijke portretten.Wait for it...