8 MEI - WINGS FOR LIFE WORLDRUN

Wil je samen met tienduizenden andere hardlopers in 34 landen op exact hetzelfde tijdstip uit de startblokken schieten? Schrijf je dan nog snel even in voor Wings for Life World Run: een hardloopwedstrijd waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan wereldwijd ruggenmergonderzoek. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!In tegenstelling tot een reguliere wedstrijd ren of rol je niet richting de finish, maar word je achter de vodden gezeten door…de finishlijn. Een half uur na het startschot in Breda (13.00 uur) zetten bezemwagens de achtervolging in om deelnemers op te vegen. Hoe langer je de virtuele finishlijn voorblijft, hoe meer kilometers je aflegt. Net zolang tot er wereldwijd maar één winnaar overblijft.

Check de website voor alle infoWait for it...