Doe mee aan de Global Bike to Work Day

Strava lanceert op dinsdag 10 mei de Global Bike to Work Day. De populaire trainingsapp daagt je uit om morgen met de fiets naar het werk te gaan en de hashtag #CommutesCount te gebruiken. Het doel is om wereldwijd betere voetgangers- en fietspaden te realiseren.


“Al sinds 2009 helpen we hardlopers en wielrenners met het volgen en vastleggen van hun trainingen. De miljarden anonieme gegevenspunten die dit heeft opgeleverd, geven ons een uniek perspectief op hoe zij zich door steden bewegen. Door deze informatie te combineren met de gegevens en het onderzoek van plaatselijke overheden, kan Strava een waardevolle partner zijn voor gemeenten die het fietsverkeer willen bevorderen en verbeteren”, zegt Gareth Nettleton, VP Marketing van Strava. "Naar het werk fietsen telt mee. Elke activiteit kan bijdragen aan de fietservaring in jouw regio. Of je nu 8 of 80 km rijdt, als je op 10 mei naar je werk fietst, maak je deel uit van een wereldbeweging die zich inzet voor een betere infrastructuur voor fietsers.”


Wait for it...