SALT AANSCHUIFTAFEL - 24 mei

Beachclub The Spot in Zandvoort

Eten + suppen + cadeautje


Gieren bij jou de strandvlinders ook zo lekker door heel je lijf? Kom dan op dinsdag 24 mei naar Beachclub & Watersportcentrum The Spot in Zandvoort voor de Salt Aanschuiftafel: eerlijk en heerlijk eten met hoofdredacteur Natasha Bloemhard. Maar eerst gaan we 1,5 uur suppen. Er is slechts plek voor 10 gasten per keer en de aanschuiftafel is exclusief voor Salt Clubleden. Schuif jij ook aan?Salt houdt van buitenspelen, van eerlijk en gezond eten, van toffe locaties en van inspirerende gesprekken. Een gemakkelijke optelsom met de Salt aanschuiftafelavond als resultaat. Samen spelen, eten en praten met onze hoofdredacteur, Natasha Bloemhard die je die avond tevens zal betrekken in allerlei ontwikkelingen, vraagstukken en gedachtes die we bij Salt hebben.

SALT MENU

18.00 uur, 1e gang
Ontvangst bij Beachclub & Watersportcentrum The Spot in Zandvoort met een drankje (koffie, thee, choco of limo) en een powerball van dadels om de eerste trek op te vangen.

18.30 uur, 2e gang
Home is where the waves are! We gaan suppen, de snelstgroeiende watersport van dit moment, onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur die je in anderhalf uur de basistechnieken zal bijbrengen.

20.30 uur, 3e gang
Eenmaal weer lekker aangekleed is het aanschuiven aan de Salt-tafel die, afhankelijk van het weer, binnen in de Boardroom staat of heerlijk op het terras. Als we geluk hebben kunnen we de zon glansrijk ten onder zien gaan. De koks van The Spot zullen de tafel vol zetten met heerlijke (streek)producten waarop voor iedereen wat wils is. Denk aan een basilicum ravioli, rode bieten ravioli, runder steak, kabeljauw, kikkererwtensalade, zoete aardappel friet, ceasar salad en brood met olijfolie. Bierliefhebbers kunnen deze avond ook kennis maken met de Salt seizoenbieren die exclusief door Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch uit Chaam voor ons zijn gebrouwen.

22.00 uur, Dessert
Natasha Bloemhard zal de avond altijd afsluiten met het weggeven van een cadeautje (waar je wat aan hebt) aan elke tafelgast . Dit kan van alles zijn en is ook elke aanschuiftafel anders. Laat je dus maar gewoon verrassen.

FAST FACTS:
Datum dinsdag 24 mei
Van/tot 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur
Voor wie Exclusief voor Salt Clubleden
Kosten € 60, inclusief drankje + powerball bij aankomst, 1,5 uur watersport met instructie en gebruik materiaal, volwaardige avondmaaltijd (vlees, vis, vega) + 1 drankje én een verrassend cadeautje.
Locatie The Spot, Boulevard Barnaart 23a, Zandvoort

Reserveer snel je plek
Stuur een mailtje naar laura@getsalt.com voor je aanmelding. Er is plek voor 10, vol = vol!

Wait for it...