14 mei - Intake Vaude Trans-Schwarzwald

Als echte mountainbiker mag de Vaude Trans-Schwarzwald eigenlijk niet op je palmares ontbreken. Welke moddervreter wil er nu niet vijf dagen achter elkaar (10 t/m 14 augustus) zijn tanden zetten in een bike-marathon die 400 kilometer lang door het betoverend mooie Zwarte Woud in Zuid-Duitsland slingert?


Om te voorkomen dat je je wellicht verslikt in dit pittige avontuur – je overbrugt 10.000 hoogtemeters – organiseert Vaude op zaterdag 14 mei een leuke kennismakingsdag in Rhenen. Tijdens deze intake kom je als potentiële deelnemer van alles te weten over het programma van de Trans-Schwarzwald, geeft GO MTB een korte skills training en maak je een mooie tocht over de flanken van de Utrechtse Heuvelrug. Meld je snel aan via het Facebook Event of stuur een mailtje naar events@vaude.nl

Wait for it...