Red Bull Foiling: inschrijving tot 31 mei

Ben jij een ervaren zeiler die niets liever doet dan als een Vliegende Hollander over het water scheren? Ben je tussen 1 januari 1995 en 31 december 1999 geboren? Doe dan mee aan de Red Bull Foiling Generation: een wereldwijde zoektocht naar de allerbeste zeiltalenten ter wereld.


foto: Foiling Generation, Frankrijk © Vincent Curutchet / Red Bull Content Pool

Van 13 t/m 17 juli strijkt de talentenjacht neer in de Bataviahaven in Lelystad. Geef je voor 31 mei op via redbull.nl/foilinggeneration en wie weet ben je één van de 32 gelukkigen die deze zomer in een spectaculaire tweepersoons Flying Phantom catamaran over het IJsselmeer mag vliegen. Het winnende team neemt het tijdens de Red Bull Foiling Generation World Final later dit jaar in het Amerikaanse Newport op tegen de rest van de wereld.

Wait for it...