Salt Camp Vibes - Compleet programma & Tickets

Salt Camp Vibes 2016 - 28-29 mei, Outdoor Valley – Bergschenhoek


Programma

Zaterdag 28 mei
17.00 – 19.00 uur: inchecken voor de mensen die de kampeernacht hebben geboekt.
19.00 uur: Pimp Your Burger* (ook vegetarisch)
21.00 – zzzzzzz: verhalenverteller, kampvuur, muziek, slackline, workshop vuur maken etc.


Zondag 29 mei
7.00 – 8.30 uur: start kanotochtje of stretching sessie voor de kampeerders
8.30 – 10.00 uur: ontbijt voor de kampeerders*

10.00 uur: start workshops**
13.00 – 14.00 uur: lunch*
14.00 – 17.00 uur: vervolg workshops*
17.00 – 18.00 uur: afsluitende borrel, prijsuitreiking Hilleberg tent***, afbreken tent.
18.00 uur: einde 1e editie van de Salt Camp Vibes.


* Eten en drinken
Gezond eten en eerlijk eten is voor ons de normaalste zaak. Vandaar dat je tijdens het Camp Vibes weekend ook op eten en drinken kunt rekenen dat aan onze standaard voldoet: biologisch, streek, vers, eerlijk! Al onze producten worden geleverd door Het Lokaal, onze streeksupermarkt die zich recht achter de Salt redactie bevindt. De koffie komt van onze trouwe partner, de Nederlandse koffiebrander Bocca Coffee en April thee levert de hoogste biologisch theekwaliteit. Onze limonades zijn van het übercoole Lemon-aid en Charitea waarbij alleen al de woordspeling van ‘aid’ en ‘chari’ (=hulp) verklapt hoe origineel ze zijn.
Volgens wijnboer Ilja Gort – en wij zijn het van harte met hem eens – moet je het leven slurpen en zijn originele Slurp wijnen (rood, wit, rose) zijn daar het bewijs van. En uiteraard zijn onze eigen Salt speciaalbieren aanwezig, gebrouwen door micro Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch uit Chaam. Op zaterdagavond organiseren we een proeverij waar je met alle drankjes kennis kunt maken.


** Workshops
De Werkplaats is de hele dag geopend maar sommige workshops hebben een starttijd. Check hiervoor het rooster op het terrein. Je mag aan elke workshop één keer meedoen anders hebben we niet genoeg materiaal. Deelname wordt afgestempeld in je Camp Vibes boekje. Hou deze dus bij je.
Maak je houten lepel en leer de basisbeginselen van het maken van een houten Sami-mok
• Helaas gecancelled! Bouw je eigen speaker set van bamboe Bamboe Joep heeft deze week een ongeluk gehad en kan er helaas niet bij zijn dit weekend. Wij wensen hem veel sterkte en een spoedig herstel! De volgende keer is hij er zeker weer bij
Workshop: Slow Coffee en zo zet je de ideale ‘cup of joe’ voor onderweg
Maak je eigen survivalbandje, surfbandje of halsband voor je hond
• Workshop met Odeke: ontdek de kracht van je stem


*** Win een Hilleberg tent
Tentsponsor Hilleberg verloot aan het einde van het evenement een tent, de Anjan 2 GT t.w.v. € 849.95. Om kans te maken op deze tent moet je de kleurplaat die je bij de inschrijving hebt ontvangen zo creatief mogelijk invullen met kleur, houtsnippers, luciferhoutjes, boomblaadjes; whatever. Leef je uit en wie weet is jouw creatie voldoende om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Lees hier alles over deze actie

Overig klein vermaak met groots en meeslepend effect
Verhalenverteller, Muziek, slackline, hangplek, little outdoor library, Salt Lab en kanoën.Bestel hier je ticket:
• Dagkaart zondag 29 mei: van 10 – 17 uur: € 40 inclusief lunch en alle Camp Vibes workshops.
• All-in ticket inclusief kampeernacht (28 mei), alle maaltijden en toffe goodiebag: v.a. € 75.
Wait for it...