SALT CAMP VIBES 2016 - Kampeeravond en -nacht

Wil jij lekker op tijd zijn of gewoon onze exclusieve kampeeravond niet missen? Kom dan de avond voorafgaand aan de Salt Camp Vibes workshops naar Outdoor Valley en geniet van onze exclusieve kampeernacht.

Rol je matje uit in de yurt, zet je eigen tent op of kruip in een van kant-en-klare tentjes die voor je klaarstaan.Op zaterdag 28 mei komt iedereen vanaf 17.00 uur op zijn gemak met zijn tentje naar ons kampeerterrein bij Outdoor Valley. Geen eigen tent? Geen probleem, dankzij de samenwerking met een aantal tentenmerken hebben we een beperkt aantal tentjes, compleet ingericht, die je kunt huren. We hebben zelfs een ‘suite’ die tot aan de nok toe gevuld wordt met toffe goodies die je mag houden.

De zaterdagavond staat in het teken van ontmoeten, het pimpen van je eigen hamburger, je eigen lepel van hout maken, genieten van kampvuur, proeverijtjes en luisteren naar de verhaler en (live) muziek.

Salt Camp Vibes - Drijf-in Suite
Boek een exclusieve overnachting in een 2-persoonstentje op een vlot midden op het water.

Wie de Salt Drijf-in Suite te pakken heeft, is een echte prijspakker. Je betaalt een hoop maar je krijgt een veelvoud. Ten eerste een exclusieve overnachting in een 2-persoonstentje dat op een vlot is gezet die midden op het water ligt. Je hebt het hele evenement een Canadese kano tot je beschikking om mee naar je vlot te peddelen. De tent is uiteraard helemaal ingericht met een goede slaapmat, slaapzak, kussens én toffe goodies die je allemaal mag houden. Zo krijg je een Rumple high performance blanket die je nieuwe beste vriend zal worden voor de rest van je outdoor leven (t.w.v. € 99), staan er 2 paartjes Teva Originals (t.w.v. € 50 per paar) voor de deur, 2 Salt Camp Vibes t-shirts 2016 (t.w.v. € 25 per stuk), een Primus camping lantaarn (t.w.v. € 20), een mooi boek (t.w.v. € 20) en een mooie fles witte Chateau wijn (t.w.v. € 10) uit de wijnkelder van Neerlands bekendste wijnboer en Salt Columnist Ilja Gort.

Salt Camp Vibes - Pimp Your Burger
De zaterdagavond staat in het teken van kampvuurtjes, pimp your burger (ook vegetarisch), plaatjes draaien, luisteren naar de verhaler, proeverijtjes van Salt speciaalbier, Slurp wijnen en de biologische limonades van Lemon-aid en Charitea, oud-hollandsche spelletjes en slacklinen.

Op zondag starten we de dag voor de vroege vogels met een kanotochtje of een heerlijke yogasessie. Gewoon een kopje thee of koffie pakken en lekker in je tentje blijven liggen mag uiteraard ook. Na het ontbijt verandert het terrein in een open werkplaats waar je de hele dag onder begeleiding van Stijn van Oss van SVOSS met hout aan het werk kunt. Maak je eigen beker of lepel. Leer houthakken. Leer vuur maken. Zie hoe cool je een stuk (drijf)hout kunt maken wanneer je ‘em beschildert. Leer de basisknopen waarmee jij voortaan alles stevig in de knoop legt of knoop je eigen survivalbandje, surfbandje met kralen of hondenriem. Bouw met Joep van Ginderen van Bamboe fietsen je eigen speaker set van bamboe. Maak je eigen weerstation. Bouw mee aan het Salt kunstwerk of leer van onze Bocca barista hoe je ook onderweg een heerlijke ‘Cup of Joe’ zet. Uitrusten kun je in de hangplek waar je ook even kunt wegdromen met de mooiste boeken waarmee we onze little outdoor library hebben gevuld, of tijdens een droomreis van de verhaler. Niets moet, alles mag. Slow is het motto.

Overnachten
Je hebt de keuze uit vier verschillende overnachtingsmogelijkheden waarmee je gelijk de regie in eigen handen neemt voor je ticketprijs.

  • Budget: rol je matje en slaapzak uit in de yurt: maximaal 6 personen. - € 75,- p.p.

  • Eigen Tent: zet je eigen tent op: ruimte voor maximaal 20 (2-persoons)tenten. - € 80 / 90 p.p.

  • Huur een tent, ingericht met matje, slaapzak, lampje: maximaal 10 tenten. - € 100 / 110 p.p.

  • Huur de ‘Salt Drijf-in Suite’ met eigen open ‘jacht’: hiervan hebben we er maar 1! - € 400 voor 2 personenEten en drinken
Gezond eten en eerlijk eten is voor ons de normaalste zaak. Vandaar dat je tijdens het Camp Vibes weekend ook op eten en drinken kunt rekenen dat aan onze standaard voldoet: biologisch, streek, vers, eerlijk! Al onze producten worden geleverd door Het Lokaal, onze streeksupermarkt die zich recht achter de Salt redactie bevindt. De koffie komt van onze trouwe partner, de Nederlandse koffiebrander Bocca Coffee en April thee levert de hoogste biologisch theekwaliteit. Onze limonades zijn van het übercoole Lemon-aid en Charitea waarbij alleen al de woordspeling van ‘aid’ en ‘chari’ (=hulp) verklapt hoe origineel ze zijn.
Volgens wijnboer Ilja Gort – en wij zijn het van harte met hem eens – moet je het leven slurpen en zijn originele Slurp wijnen (rood, wit, rose) zijn daar het bewijs van. En uiteraard zijn onze eigen Salt speciaalbieren aanwezig, gebrouwen door micro Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch uit Chaam. Op zaterdagavond organiseren we een proeverij waar je met alle drankjes kennis kunt maken.

Avondeten op zaterdagavond: Pimp Your Burger
Hamburger van biologisch rundvlees afkomstig van Hoeve Ravenstein uit Baarn of een vegetarische burger van De Vegetarische Slager. Zelf bereiden op het kookeiland en versieren met gegrilde groentes, een eitje, hummus enzovoorts. Inclusief frieten van zoete aardappel. Wij zorgen voor de ‘props’, jij voor het eindresultaat. Van Broodmaker Carel Elsenburg krijg je een bonk deeg om je eigen stokbrood te bakken.

Ontbijt
Ambachtelijk gebakken brood van Carel Elsenburg, speltpannekoeken (zelf bakken op het kookeiland), eitjes, kaas, vleeswaren, fruit, sappen, yoghurt, muesli, koffie, thee.

Lunch
Wraps, vers gemaakt door broodmaker Carel, die je zelf mag vullen.

Ticket prijzen

All in ticket is inclusief:
- overnachting,
- verhalenverteller, muziek, licht vermaak,
- avondeten op zaterdagavond, ontbijt en lunch,
- koffie en thee,
- Proeverijen van Salt speciaalbier, Slurp wijn en Lemonaid,
- een Salt emaille kampeermok,
- alle workshops en de dingen die je maakt mag je uiteraard houden
- gebruik kano’s
- een toffe foto die je in de fotobus van Teva kunt laten maken als herinnering aan dit weekend,
- een goed gevulde goodiebag waar je wat aan hebt met onder meer een Sigg bottle, en het boek 365 dagen onderweg van Floortje Dessing.

Exclusief: drankjes.

Geen tijd, geen zin, geen tent om te overnachten maar je wilt wel graag meedoen aan de workshops?
Dagticket zondag 29 mei: van 10 – 17 uur: € 40 inclusief lunch en alle Camp Vibes workshops.

All-in ticket inclusief kampeernacht (28 mei), alle maaltijden en toffe goodiebag: v.a. € 75.


Bestel hier je ticket:

Wait for it...