SALT CAMP VIBES 2016 - Luister naar live muziek of doe mee aan de workshop

De relaxte tunes van deze eerste editie van Salt Camp Vibes komen niet alleen uit de platenspeler (neem je eigen vinyl mee!) maar ook uit nachtegaalskeeltjes van Lisette Lowe en Odeke de Koning
Lisette Lowe

Ondanks haar negentienjarige leeftijd reist Lisette Lowe al meer dan vier jaar de wereld af om liedjes te schrijven en spelen. Ze schrijft over ijsjes, kamperen, het leven en de dood en natuurlijk de liefde en laat in elke uithoek van de wereld een stukje van zichzelf achter. Met haar eigenzinnige nummers, gevoelige teksten en bijzondere stem weet ze het publiek te raken.In september en december 2015 bracht ze haar eerste singles, Stargazing en Waves, uit. Daarna organiseerde ze, zonder enige hulp van management, sponsors of reclame, een solo-tour door Tasmanië en het vasteland van Australië en speelde zelfs in Sri Lanka.Met band of solo treedt Lisette op door het hele land en daarbuiten, tot aan de wildernis van Tasmanië, in huiskamers, bij poppodia en op festivals. Ze was al te horen bij o.a. 3FM, KX Radio, Edge Radio (AUS), MadNes, Surfana festival, Muzikale Monumenten en Parel van de Betuwe. Meer Lisette vind je op Lisettelowe.com
Workshop met Odeke: ontdek de kracht van je stem
Odeke balanceert met haar nieuwe album My Own Words op het snijvlak tussen jazz en pop. Daarbij de Hollandse hokjesgeest overstijgend en kwistig strooiend met invloeden uit vrijwel elke stroming uit de moderne muziekgeschiedenis. Dat is de muzikale bagage die een leven vol muziek met zich heeft meegebracht. Odeke zingt al zo lang ze zich kan herinneren. Van de sixties- en seventies rock in haar jeugd - op gitaar begeleid door haar vader - tot jazz, waarmee ze op het op het Amsterdamse Conservatorium in aanraking kwam. En alle stijlen die daar tussenin liggen. Met popbandjes, jazzcombo’s, op podia als het Bimhuis en festivals als MeerJazz. Muziek is een onlosmakelijk deel van wie Odeke is. Onder de naam Odyle Kingsly nam ze, begeleid door het London Philharmonic Orchestra, het album Soul Of Gershwin op, waarmee ze bij de diverse landelijke radio- en televisiezenders hoge ogen gooide.

Op de Salt Camp Vibes verzorgt Odeke twee keer een workshop waarin je de kracht van je stem ontdekt. Meer Odeke vind je op odekemusic.com

Klik hier voor het complete programma van Salt Camp Vibes en tickets.

• Dagticket zondag 29 mei: van 10 – 17 uur: € 40 inclusief lunch en alle Camp Vibes workshops.
• All-in ticket inclusief kampeernacht (28 mei), alle maaltijden en toffe goodiebag: v.a. € 75.

Bestel hier je ticket:


Wait for it...