SALT CAMP VIBES 2016 - Toffe spullen testen in het Salt Lab

Waterdichte tassen van Ortlieb, functionele & fancy sportkleding van Super Natural, slaapzakken van Nomad en handige buitenkookspullen van Grills and Stoves: in het Salt Lab kom je gegarandeerd oren en ogen tekort. Steek je handen maar alvast uit de mouwen.


Zowel zaterdagavond als zondag heb je ruimschoots de tijd om een aantal toffe outdoorspullen aan de tand te voelen. Zo kunnen mensen die op zaterdagavond een tent hebben geboekt neerploffen op een van de matjes en slaapzakken van Nomad, een oer-Hollands merk dat kampeerders al sinds 1978 in de watten legt. Geen tentje geboekt? Geen probleem: ook zondag mag je naar hartenlust een tijdje onder de wol kruipen.
Iedereen die bij het krieken van de dag deelneemt aan de stretching sessie kan dit doen in een outfit van super.natural. De fraaie kleding van dit jonge merk bestaat uit een uitgekiende mix van merinowol en synthetische vezels. Na afloop kun je tegen gereduceerd tarief een setje mee naar huis nemen. De rest van de dag hangt uiteraard een deel van de collectie klaar om te worden uitgeprobeerd.Ook Ortlieb is in het Salt Lab van de partij. De specialist op het gebied van waterdichte tassen (sinds 1982) neemt onder andere de Back Roller Plus fietstas, de Light Pack Pro rugzak en de PD350 bagagezak voor je mee om uit te proberen.Natuurlijk wordt de inwendig mens niet vergeten. Testen maakt immers hongerig. Grills and Stoves nodigt je uit om hun buitenkeuken binnen te stappen. Eenmaal ‘over de drempel’ kun je zelf aan de slag met Bon Fire (vuurschalen en -potten), Envirofit (duurzame en zuinige branders), Kupilka (milieuvriendelijk servies) en de Miti-001 (houtblokfornuis). Kortom, genoeg om je uit te leven.


Klik hier voor het complete programma van Salt Camp Vibes en tickets.

• Dagticket zondag 29 mei: van 10 – 17 uur: € 40 inclusief lunch en alle Camp Vibes workshops.
• All-in ticket inclusief kampeernacht (28 mei), alle maaltijden en toffe goodiebag: v.a. € 75.

Bestel hier je ticket:


Wait for it...