20 juni – Volle maan kajaktocht op Oosterschelde

Wist je dat de Oosterschelde het grootste nationale park van Nederland is? Waarschijnlijk niet. Hoogste tijd dus om deze ongetemde waterwereld met een zeekajak in te duiken.


Uiteraard doe je dit niet op eigen houtje, maar met Guido Krijger; een zeekajakkende natuurgids uit Zeeland. Guido organiseert verschillende peddeltochten op de Oosterschelde, maar een van de meest bijzondere is misschien wel de Volle Maan Tocht. Guido steekt maandag 20 juni om 18 uur bij de Schelphoek (Serooskerke) van wal en heeft plek voor maximaal vijf personen. Ben je een van de gelukkigen, dan word je getrakteerd op nachtelijke ontmoetingen met puffende bruinvissen en nieuwsgierige zeehonden. Onvergetelijk. Check hier voor uitgebreide informatie over dit unieke avontuur.

Wait for it...