De zomereditie van Salt is uit!

Met de Salt zomereditie regent het vanzelf zonnestralen in je bol. Het nieuwe nummer staat als vanouds weer bommetje vol met bevlogen verhalen die je positief stemmen. Een voorproefje.Zo komt ook in deze zonnige Salt weer een hele stoet inspirerende mensen voorbij. Een greep: Kieft en Klok blazen in hun Gelderse garage vintage Volkswagenbusjes nieuw leven in; Diana Nyad (66) riskeerde lijf en leden door als eerste mens ooit van Cuba naar Florida te zwemmen; de vuurtorenwachter van Terschelling speurt met een Duitse verrekijker uit de oorlog de woelige baren af. Diezelfde baren spelen de hoofdrol in de rubriek Beeldvullend: aan de hand van prachtplaten spat 200 jaar surfgeschiedenis van de pagina’s af. Meer over surfen, maar dan op golvende trails in de Alpen, lees je in het reisverhaal Mountainbikesafari Tirol. Verder laten we zien hoe je je geest als een spierbal kunt trainen, bezoeken we een gezin dat in een kas woont, passeren nieuwe spullen de revue, tonen we winkels die de moeite van het omrijden waard zijn en fietsen we oerend zacht door de Achterhoek. Extra bijlage: Camp Vibes, een tof gidsje voor al je vakantieavonturen.


Salt in huis halen? Word Salt Clublid en ontvang tevens 4 vuistdikke tijdschriften (148 pag/uitgave) en 2 Salt specials per jaar. Bovendien profiteer je dan van talloze extra’s.Wait for it...